První schodařský virtuální charitativní běh

Ahoj Schodaři, přátelé a příznivci nejen z Krnova!
Epidemie koronaviru vstupuje do kritické fáze. Ukazuje se, že neméně důležité než dodržování preventivních opatření je také zajištění ochrany nejzranitelnější části naší populace – starších lidí. Zdravotní a sociální služby odvádí v první linii neocenitelnou a úžasnou práci, kterou bychom chtěli podpořit i v rámci našich možností. Vyhlašujeme tedy:
PRVNÍ SCHODAŘSKÝ VIRTUÁLNÍ CHARITATIVNÍ BĚH
Datum konání: neděle 5.dubna 2020 (celý den)
Místo konání: kdekoliv
Startovné: dobrovolné v doporučené výši 100 Kč
Bankovní spojení: 2301576889/2010 (Sport pro Krnov, z.s.)
(nebo využijte QR kód v titulní fotce události)
Zpráva pro příjemce: Jméno a příjmení (nebo přezdívka) účastníka
Událost vzhledem k limitovaným podmínkám a nemožnosti zorganizovat závod „naživo“ bude probíhat virtuálně: ať už se v neděli dostanete do přírody, k řece, na schody ve svém domě, zkrátka kamkoliv, kde se dá provozovat jakákoliv sportovní aktivita, na pár chvil se zapoťte a vyjádřete sounáležitost s ostatními účastníky běhu a společností postiženou pandemií.
Pošlete nám do komentářů k události nebo formou zprávy fotky, záznam z aplikace, cokoliv co můžeme prezentovat v galerii k charitativnímu běhu.
Není důležité, jestli si dáte desítku ve svižném tempu, vyjdete jednou Cvilínské schody nebo zaběhnete deset úseků na balkoně v paneláku – vše se počítá!
Veškeré vybrané startovné věnujeme v příštím týdnu některé z místních sociálních služeb, které pečují o starší občany.
Podpořte prosím naši snahu vypomoci těm, kteří pro nás vybudovali společnost, jak ji známe – se všemi vymoženostmi, možnostmi a osobní prosperitou. Více než kdy jindy si naši pozornost zaslouží! Ukažme, že na Schodaře a jejich příznince je spoleh za každých okolností
Moc děkujeme!
Mirek, Jirka a Verča

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *